RUNNING MAN: Kang Gary Dah Kahwin


Assalamualaikum semua :)

Yes, I know very well that it has been way too late for me to actually write about this topic. However, better late than never, right? HEHE

Seperti yang kau orang semua sedia maklum, Kang Gary telah menggemparkan industri dunia hiburan dengan berita perkahwinannya dengan seorang perempuan bukan selebriti. Berita itu bukan sahaja mengejutkan para peminat Kang Gary malah kesemua ahli rancangan Running Man turut terkejut dengan berita tersebut kerana Kang Gary tidak pernah bercerita tentang niatnya untuk berkahwin dalam masa yang terdekat.

Secara jujurnya, nia dapat merasakan bahawa Kang Gary sudah mempunyai teman wanita sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Sebab kemesraan antara Monday Couple sudah mulai pudar dan kurang lovey – dovey moment. Kang Gary juga mulai ambil berat dan layan Ji Hyo seperti adiknya.


Daripada situ, nia boleh simpulkan dua benda. Pertama, Kang Gary sudah ada teman wanita. Kedua, perasaan dia terhadap Ji Hyo bukan lagi rasa cinta lelaki kepada perempuan tetapi lebih kepada kasih sayang seorang abang kepada adik.

Anyway, congratulations to both Kang Gary and his still anonymous wife!


Kang Gary, bila – bila ada masa senggang tu singgahlah ke rancangan Running Man. Rindu nak tengok gelagat Kang Gary lagi. Dan jangan lupa, perkenalkan isteri kepada dunia. HEHE.


Sumber gambar: google.com

No comments:

Post a Comment

satu komen daripada anda membuatkan saya senyum lebar :)