BLOG: SUPPORT ME!!! Contest

Assalamualaikum semua :)


Tarikh Giveaway:

15 / 9 / 2017 - 15 / 10 / 2017

Tarikh Pemenang Diumumkan:

20 / 10 / 2017 - 25 / 10 / 2017


Pertama kali nia menjejakkan kaki ke blog Pokucu ni, nia jadi tertarik dengan template yang digunakan sebab nampak kemas dan tersusun. Siap dengan border dan juga scroll box. Bila tengok designer blog, rupa - rupanya Sis Hawa. Patutlah nampak cantik je. HAHA.

Nia ada baca beberapa entry yang Pokucu tulis dan nia nak komen satu je. Tolonglah jangan post entry berkaitan dengan makanan lagi, Pokucu oiiii! Seksa nia nak menahan tekak daripada mengidam makanan - makanan tu semua. TSK TSK. HAHA

14 comments:

  1. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join Nia... pokucu mmg suka citer bab makan pun haha

    ReplyDelete
  3. Singgah dari contest yang sama. All the best :)

    xoxo,
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai terima kasih sudi singgah sini :) insya Allah, ada kelapangan nia akan balas kunjungan.

      Delete
  5. SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA & TAMBAH FOLLOWER 297
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai terima kasih sudi singgah sini :) insya Allah, ada kelapangan nia akan balas kunjungan.

      Delete

satu komen daripada anda membuatkan saya senyum lebar :)