DARI HATI: Hiatus Mode

Assalamualaikum semua :)

Nia mohon ampun sangat - sangat sebab nia terpaksa tinggalkan blog ni untuk sementara waktu sebab tuntutan kerja yang begitu memerlukan nia untuk fokus sepenuhnya. Kalau sebelum ni boleh juga curi - curi masa untuk update pelbagai cerita dekat sini, tapi sekarang ni memang dah takde masa dah.

BBM pun banyak juga yang tertangguh. Nia minta maaf sangat - sangat kepada semua yang singgah sini dan sudi tinggalkan jejak tapi nia tak balas jejak kau orang semula. Nia memang dah lama tak buka blog.

Yang mana ajak join segmen dan giveaway tu, ampun sangat - sangat. Bukan sombong ke apa, tapi sebab nia terlalu sibuk dengan kerjaya nia. Maaf sangat - sangat.


Sumber gambar: google.com

3 comments:

  1. tak apa,nanti ada masa blogwalking blog rabia

    ReplyDelete
  2. Looking For <a href="https://railwayresult.in/>RRB Result</a> for Group D, ALP and RPF? Look no more. Here, we are, providing the all RRB Result, may it be Group D, ALP, and RPF right, at one place at railwayresult.in. So, keep yourself updated with RRB Result.

    ReplyDelete

satu komen daripada anda membuatkan saya senyum lebar :)