DIARI GURU: Teacher Nia BBM Collection

Assalamualaikum semua :)

Nia nak cakap pendek je.

Disebabkan tahun ni nia jaga kelas pelajar - pelajar empat tahun, jadi nia banyak buat bahan bantu mengajar (BBM) sendiri. Semuanya sebab dia orang masih belum boleh menulis dengan kemas dan memegang pensil dengan betul lagi.

Dah alang - alang buat untuk pelajar - pelajar nia tu, nia bercadang untuk kongsikan semua BBM tu kat sini. Kot - kotlah, ada diantara kau orang pembaca setia blog nia ni merupakan para ibubapa yang nak mengajar anak sendiri kat rumah.

Takpun kau orang jugak guru tadika macam nia yang tengah mencari BBM yang sesuai untuk pelajar - pelajar kau orang semua.

Kau orang boleh tengok BBM tu kat link yang nia dah sediakan kat bawah ni siap - siap. Kalau ada yang kau orang berkenan, bolehlah download file tu terus. Sekiranya kau orang rasa BBM tu bermanfaat, silalah kongsikan dengan orang ramai yee. Biar pahala tu berjalan.

Tapi nia bagitahu siap - siap, BBM yang nia buat tu memang simple habis - habisan. Hitam putih je warnanya. Nak jimat ink punya pasal. HAHA.


Nota kaki: kalau kau orang tak nak klik link kat atas ni, tekan je perkataan 'Teacher Nia BBM Collection' yang ada kat sidebar blog nia. Segala BBM yang nia buat ada kat situ.


Sumber gambar: google.com

1 comment:

satu komen daripada anda membuatkan saya senyum lebar :)